Eetcafé in Het Hof

Algemeen

BORCULO - Donderdag 23 november kan er weer worden gegeten in het Eetcafé in Ontmoetingscentrum Het Hof aan de Hoflaan 5 in Borculo. Het Eetcafé is voor senioren, ouderen en alleenstaanden. Onder leiding van de koks gaan de vrijwilligers het diner voorbereiden koken en uitserveren.

Op deze dag worden de deelnemers om 12.00 uur verwacht in de in Ontmoetingsruimte van Het Hof waar ze eerst samen een drankje kunnen drinken, waarna zij om 12.30 uur aan tafel kunnen voor het diner. Het viergangendiner kost 11 euro per persoon inclusief een drankje, te voldoen voor of na afloop. Reserveren is noodzakelijk. Er zijn extra plaatsen beschikbaar maar bewoners uit de Gemeente Berkelland hebben voorrang.
Het viergangenmenu bestaat uit: preisoep, tortellini met tomatensaus, boomstammetje met gebakken champignons. Groente- en aardappelgarnituur, peer met chocolade vla.
Met eenvoudige dieet wensen kan rekening worden gehouden, gelieve dit bij opgaaf te vermelden.
Het volgende Eetcafé is een Kerstdiner op donderdag 21 december. Voor meer informatie over het Eetcafé van Betula in Borculo kan men contact opnemen met
Jos Holweg: coördinator Eetcafé van Betulawelzijnsdiensten, tel. 0545-469999.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant