Handwerkcafé in 't Dorpshuis Ruurlo

RUURLO – Iedereen die van handwerken houdt kan op vrijdag 17 november weer terecht in 't Dorpshuis Ruurlo (in de bibliotheek, Dorpsstraat 74). Het handwerkcafé is open van 10.00 tot 12.00 uur. Wie thuis al iets aan het breien, haken of borduren is, kan dit meenemen. Ook als men wil leren breien, haken of borduren is men welkom. Er is begeleiding. Men moet wel zelf katoenen garen en naalden meenemen.

Het volgende handwerkcafé is 15 december. Dit is de laatste editie van het jaar. Die dag gaat men een 'mutsje' haken of breien. Deze kan men op een fles doen. De opbrengst hiervan is bestemd voor het ouderenfonds. Die dag is er garen beschikbaar.

Belangstellenden kunnen ook gewoon binnenlopen voor een gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee in een gezellige, ongedwongen en spontane sfeer in een klein groepje. Ook als men niet van handwerken houdt is men elke dinsdag- en vrijdagochtend welkom aan de grote tafel, op de open ochtenden (10.00 tot 12.00 uur) van 't Dorpshuis. Informatie is te verkrijgen via tel. 06 13917062, mail: dorpshuisruurlo@gmail.com of kijk op de website: www.dorpshuisruurlo.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>