Sensire zoekt vrijwilligers in Ruurlo

RUURLO - Vrijwilligerswerk doen? Sensire zoekt vrijwilligers voor De Bundeling en de Garven in Ruurlo.

Sensire is dringend op zoek naar vrijwilligers om samen van de Bundeling en de Garven een prettig thuis te maken voor de bewoners. Sensire zoekt vrijwilligers voor allerlei soorten activiteiten die de bewoners niet meer zelfstandig ondernemen, zoals het wandelen naar de markt, spelletjes doen, bewegen (sport en spel), chauffeurs voor een uitje, een boek lezen en koken.

Men is specifiek op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om ontvangstmedewerker/gastvrouw of gastheer te zijn binnen de Bundeling en een vrijwilliger die het leuk vindt om te helpen bij het koffieschenken en het uitserveren van de maaltijd. Tevens wordt gezocht naar een vrijwilliger die affiniteit heeft met bewoners met dementie en het leuk vindt om de woonbegeleider te ondersteunen in de huiskamer, zowel in de Bundeling als in de huiskamers van de kleinschalige woonvorm De Garven.

Sensire biedt de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen op een mooie locatie samen met een leuk team van woonbegeleiders en verzorgenden. Aan vrijwilligers worden geen specifieke opleidingseisen gesteld, echter behoort men wel affiniteit te hebben met de bewoners. Sensire organiseert jaarlijks een gezellige middag of avond voor alle vrijwilligers.

Voor informatie of aanmelding als vrijwilliger kan men contact opnemen met Karin Willemsen, welzijnscoördinator, tel. 06-51106772.

Reageer als eerste
Meer berichten

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>