Zilver voor de heren 720. Foto: PR ttv Heure
Zilver voor de heren 720. Foto: PR ttv Heure

Laatste dag van de competitie Gewest Oost

BORCULO - Op een prachtig terrein van het jubilerende touwtrekvereniging Erichem werden de laatste punten voor de competitie verdeeld afgelopen weekend. Ook touwtrekvereniging Heure kwam in actie.

Bij een lekker zonnetje werd er begonnen met de Heren 720 en 640 kg klasse. Ook de Dames kwamen aan het touw. Hier deden die dag Gelderswoude en Monnickendam buiten mededinging mee.
Eibergen werd kampioen en de Heure dames werden tweede voor het team van Oele. Het 720 team deelde de punten met TTV Vorden maar bleef in de totaalstand op een derde plaats staan.
In de 640 kg klasse was de strijd wat feller, er was nog een kansje om OKIA van de eerste plaats af te houden. Dit lukte niet, maar Heure behaalde toch een mooie tweede plaats.
Na de huldiging waren het 's middags de Heren 680 kg A en B en natuurlijk de jeugd die aan het touw kwamen.
In de 680 A wisten we dagkampioen te worden maar dit was niet genoeg om, wederom, OKIA van het kampioenschap af te houden. Maar het zilver werd wel mee naar huis genomen.
Ook in de 680 B wist Heure uiteindelijk op de tweede plaats te eindigen achter VK Olden Eibergen en voor Ttc Elshof.
De jeugd deed het ook weer goed: derde van de dag en in de eindstand een vierde plek. Hier werd Bekveld A kampioen voor Oele en Vorden.

Al met al een goede competitie, waar de teams van ttv Heure vaak compleet werden gemaakt door de dames en enkele gastspelers van andere verenigingen. Ttv Heure kan terugzien op een goed competitie: Meedoen in zes klasses en vijf podiumplaatsen.

Nu op naar de Europese Kampioenschappen in Southport, Engeland over twee weken, in vier gewichtsklasses is ttv Heure hofleverancier van de Nationale teams.

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>