Mondharmonicaorkest The Hohner Boys uit Gaanderen vermaakten de senioren muzikaal. Foto: Oranjevereniging Ruurlo.
Mondharmonicaorkest The Hohner Boys uit Gaanderen vermaakten de senioren muzikaal. Foto: Oranjevereniging Ruurlo. (Foto: Jan Hendriksen)

Ouderenmiddag groot succes

RUURLO – Het heeft er alle schijn van dat de speciale ouderenmiddag tijdens de Septemberfeesten volgend jaar zeker een herhaling krijgt. Het was al een lang gekoesterde wens van Oranjevereniging Ruurlo en talloze oudere Ruurloërs.

Door Jan Hendriksen

De terugkeer van de ouderenmiddag die in het verleden steevast tot het programma van het Septemberfeest behoorde. De eerste editie op de Blikmansweide werd vrijdagmiddag een groot succes. Meer dan 150 Ruurloërs in de categorie van de 'leeftijd der gevorderden' beleefden een fantastische middag. Zo kwamen talloze vrijwilligers van onder meer De Bundeling met senioren naar de verwarmde feesttent aan de Vordenseweg toe. Al dan niet met een rollator, rolstoel of met de Barchemse tram Bello. De middag bestond uit een afwisselend muzikaal programma met medewerking van het Ruurlose gezelligheidskoor Schouder aan Schouder, mondharmonicaorkest The Hohner Boys uit Gaanderen en met Hans Roerink die op zijn keyboard speelde. Voorzitter Ineke Nijen Es van Oranjevereniging Ruurlo en Anja Maas van de Commissie Ouderenmiddag keken met genoegen terug op deze eerste editie van de ouderenmiddag. "Volgend jaar willen we zeker dit weer gaan organiseren. We hopen dan op nog meer mensen. Misschien moeten we dan wel voor de grote tent kiezen."

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>