Wethouder Patricia Hoytink opende samen met de kinderen van de Willibordusschool de 55ste editie van de Ruurlose Septemberfeesten. Foto: Oranjevereniging Ruurlo.
Wethouder Patricia Hoytink opende samen met de kinderen van de Willibordusschool de 55ste editie van de Ruurlose Septemberfeesten. Foto: Oranjevereniging Ruurlo.

Spetterende optredens van basisschoolleerlingen met veel interactie

RUURLO – Terwijl sommige vaders en moeders en enkele bestuursleden van Oranjevereniging Ruurlo na een fantastische Reurle Live avond nog hun slaap uit de ogen wreven, stonden vrijdagmorgen om negen uur de honderden kinderen van de vier Ruurlose basisscholen startklaar om aan hun Septemberfeest te beginnen.

Door Jan Hendriksen

Dit jaar mochten leerlingen van de Willibrordusschool op de grote bühne, waar donderdagavond menige Ruurlose muzikant, zanger en zangeres furore maakte, het feest openen met het inmiddels bekende Septemberfeestlied. Wethouder Patricia Hoytink van de gemeente Berkelland wenste alle kinderen van de Willibrordus, Kerst Zwart, WonderWijs en De Driesprong een gezellig en prachtig feest toe. Door de regenachtige weersomstandigheden kwam de speurtocht voor de kinderen uit groep vijf en zes te vervallen. Omdat de tenten op de Blikmansweide voldoende ruimte boden werden alle kinderspelen en het spellencircuit in de tenten afgewerkt. Theater 'Het land van Jan Klaassen' en Kwintijn's Turboshow' zorgden voor spetterende optredens met veel interactie met de kinderen.

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>