Schuttersfeest Geesteren

GEESTEREN - Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 september is het volop feest in Geesteren. De Schutterij Geesteren houdt het jaarlijkse schuttersfeest. Dit vindt plaats op het feestterrein aan de Blauwe Torenweg.

Vrijdag overdag vinden er allerlei spelletjes plaats voor de kinderen van de basisschool, maar ook iets voor de allerkleinsten. De plaatselijke muziekvereniging Amicitia zorgt voor de muzikale omlijsting. Aansluitend komt de band Half Gas om de vrijdagmiddagborrel samen met heel Geesteren te vieren.
's Avonds is er muziek in de tent, met een gezellig Hollands thema. De DJ zorgt voor een swingend feest. Zaterdag staat in het teken van allerlei oude en nieuwe tradities, waarbij het schuttersfeest dit jaar met een groots wordt geopend. 's middags is er voor de heren schieten, en voor de dames ringsteken met paard en wagen. Ook de jeugd kan natuurlijk met deze en andere spelletjes meedoen.

's Avonds zorgt de feestband De Daltons dat het dak eraf gaat. Zondag wordt er een familiedag gehouden, waar eerst de oudere jeugd centraal staat, daarna zijn er weer allerlei activiteiten voor jong en oud op het feestterrein. Ook nieuw dit jaar is dat het feest op de zondag tot een uur of acht doorgaat.
Het hele weekend is er op het feestterrein een kermis, met botsauto's, draaimolen, zweefmolen, schiettent, springkussen en wat eetkraampjes.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>