Team Geesteren. Foto: Daan Bomhof
Team Geesteren. Foto: Daan Bomhof

Team Geesteren moet aan de bak

Algemeen

GEESTEREN - Geesteren doet mee met Zomer in Gelderland van Omroep Gelderland. Op donderdag 24 augustus staat Geesteren centraal in het zomerprogramma, waarin team Geesteren strijdt om de eretitel Mooiste plaats van Gelderland en een geldbedrag voor een goed doel. In Geesteren is dat het organiseren van een brunch met en voor het hele dorp.

Het team van Geesteren bestaat uit: Wily Erinkveld, Alex Arentsen, Dorien Berenschot, Sandra Ter Haar, Gerbert Kleine, Rob Geverink, Gerrit Rensink, Kirsten Klein Willink, Leon Te Slaa en Iris Erinkveld. Maar het team kan het natuurlijk niet alleen en verneemt graag via info@demelktap.nl wie ook wil meehelpen.

Op de dag van de uitzending, donderdag 24 augustus, moet het team zoveel mogelijk punten vergaren voor Geesteren, door het verzamelen van stemmen en door het vervullen van opdrachten. Wie bij het live tv-programma wil zijn, is welkom op het kerkplein in Geesteren om 18.20 uur. Overdag is de volledige radiostudio van Omroep Gelderland in Geesteren te vinden. Tussen 9.00 en 16.00 uur kan men bij Rob Kleijs en Eric van den Berg een plaatje aanvragen of aanschuiven voor een leuk verhaal. 's Middags komen er ook nog artiesten langs.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant