De organisatie van de Borculose Fiets4daagse is er klaar voor. Foto: PR
De organisatie van de Borculose Fiets4daagse is er klaar voor. Foto: PR

Fietsers zien mooiste plekjes van Borculo

Algemeen

BORCULO - Van 18 tot en met 21 juli stappen weer honderden fietsliefhebbers op de fiets om deel te nemen aan de 46e Borculose Fiets4daagse. Ook dit jaar zijn weer bijzondere routes uitgezet van 25, 40 en 60 km.

De Fiets4daagse van Borculo staat inmiddels bij veel deelnemers in de agenda. Ze komen graag terug naar de Achterhoek om tijdens vier dagen te genieten van de prachtige omgeving van Borculo.
De eerste dag gaan de fietsers op pad voor de Berkelroute waarbij zelfs een stukje door Duitsland wordt gefietst. De woensdag is de Theetuinenroute. Deelnemers passeren tijdens deze tocht richting Twente verschillende theetuinen. De donderdag is de traditionele Boerendag. LTO Noord heeft voor deze dag weer verschillende agrarische bedrijven bereid gevonden de deelnemers te ontvangen om hun bedrijf te laten zien. De vierde dag is de Veldenroute, waarna de afsluiting plaatsvindt met daarbij een verloting met mooie prijzen.
Nieuw dit jaar is dat rondom de Fiets4daagse enkele activiteiten plaatsvinden. Zo is het mogelijk om op woensdag met de Berkelzomp te varen en zullen de Zompenkearls optreden bij het start- en eindpunt van de Fiets4daagse: de Zompenloods aan de Graaf Wichmanstraat. Ook zullen enkele musea die dag extra lang open blijven om bezoekers te ontvangen. Voor informatie over de Fiets4daagse en de extra activiteiten kunnen deelnemers maandag 17 juli al de hele dag terecht bij de Zompenloods. Toeristische Informatie Borculo is daar aanwezig om iedereen te woord te staan en het is al mogelijk bijvoorbeeld een vaart te boeken.
Alle informatie over de 46e Fiets4daagse van Borculo staat ook op de website.


www.fiets4daagse.eu

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant