VV Ruurlo versterkt zich met talentvolle Zelhemmer

RUURLO – De 23-jarige talentvolle middenvelder Haiko Scheffer komt het komend seizoen de selectie van voetbalvereniging Ruurlo versterken. Haiko Scheffer heeft vanaf zijn achttiende jaar in het eerste elftal van derde zaterdagklasser Zelos uit Zelhem gespeeld. Scheffer wil een nieuwe uitdaging aangaan en kijkt uit naar de vele mooie derby's in de derde klasse van de afdeling Oost van de KNVB waarin VV Ruurlo het seizoen 2017-2018 speelt.

Voor het komende seizoen zal Stan Witteveen van VV Ruurlo selectie keeper worden bij VV DEO uit Borculo. Stan Witteveen komt van de junioren over naar de senioren en kan bij DEO keeperservaring op doen in het eerste elftal. Er is namelijk een samenwerkingverband tussen Ruurlo en DEO ontstaan. In goed overleg is er een win-win situatie gecreëerd voor beide clubs en voor Stan Witteveen. Voor DEO is het positief omdat hierdoor een keeperstekort opgelost kan worden. Voor Ruurlo en voor Stan Witteveen is het positief omdat hij zo de gelegenheid krijgt zich door te ontwikkelen in een eerste elftal. Door de optimale samenwerking kan Witteveen bij Ruurlo de keeperstrainingen blijven volgen.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>