Zowel bij paarden en de pony's wordt gestart in alle klassen B , L ,M ,Z en ZZ ,in de dressuur. Foto: PR.
Zowel bij paarden en de pony's wordt gestart in alle klassen B , L ,M ,Z en ZZ ,in de dressuur. Foto: PR.

Concours Hippique Barchem

BARCHEM – Op zaterdag 24 en zondag 25 juni kan men in Barchem twee dagen volop van de paardensport genieten. Barchem is dan het toneel van de laatste selectiewedstrijd voor de afvaardiging aan de Gelderse kampioenschappen. De winnaars van de Achterhoekse regiokampioenschappen worden bij zowel de paarden als de pony's ook in Barchem bekend gemaakt en gehuldigd. Bij de pony's wordt er ook nog gestreden om de Horca cup. De Barchemse wedstrijd maakt daarmee onderdeel uit van een provinciaal circuit.

Imposante dressuurverrichtingen van viertallen en zestallen paarden en pony's, een traditioneel en historisch onderdeel van de landelijke ruitersport staan ook op het programma. Het evenement is vrij toegankelijk voor publiek en door toeschouwers goed te volgen. Zowel de dressuurbanen als het springterrein zijn toegankelijk vanaf Witzand. Bezoekers kunnen er ook terecht voor een hapje en een drankje. Stichting Ruitersport Barchem bestaande uit Rijvereniging de Bergruiters en Ponyclub de Barchruiters organiseren gezamenlijk het jaarlijks terugkerende Barchemse hippische evenement. Zowel bij paarden en de pony's wordt gestart in alle klassen B , L ,M ,Z en ZZ ,in de dressuur en bij het springen. Op beide dagen wordt er rond 9.00 gestart.

reageer als eerste
Meer berichten

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>