Hofstede doet 'fiets-ehbo' op Zwarte Cross

LICHTENVOORDE - Hofstede Tweewielers, met vestigingen in Beltrum, Borculo, Ruurlo en Groenlo, gaat de bezoekers van de Zwarte Cross helpen met hun 'fietspanne'.

Op de website van de Zwarte Cross staat het volgende bericht: "Het zal je maar gebeuren… Je hebt een knettervette festivaldag achter de rug, loopt op je dooie gemakje naar je fiets en KAK, je band is lek. Of je pakt je fiets, trapt 'm aan en wordt drie straten verderop aangehouden door de dames en heren van de politie, omdat je voorlamp weigert licht te verspreiden. Dat moeten we niet willen met zijn allen. Daarom komt Bike Totaal Hofstede je een handje helpen bij al je fiets-panne! Ketting eraf? Lampje stuk? Band lek? Hofstede staat bij de fietsenstalling bij de hoofdentree en helpt je – tegen een kleine vergoeding – met deze kleinere fietsproblemen. Zo kom je op je tweewieler thuis zonder een boete!"

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>