Strijd om het Shortgolfkampioenschap 2017 van Berkelland

EIBERGEN - Golfclub Berkelland tekent ook dit jaar voor de organisatie van de Berkellandse Shortgolfkampioenschappen. De strijd om het kampioenschap van Berkelland speelt zich af op zondag 10 september bij Shortgolf Berkelland aan de Vunderinkslaan 3 in Eibergen.

Belangstellenden die woonachtig zijn in de gemeente Berkelland kunnen een gooi doen naar de titel. Er worden twee rondes van 18 holes gelopen, een in de ochtend en een in de middag. De spelvorm is Strokeplay zonder handicap verrekening. Dit houdt in dat het minst aantal slagen geteld wordt over twee rondes. Er mogen maximaal drie clubs gebruikt worden, waarvan één de putter is.

De start is om 9.00 uur en het inschrijfgeld is €25 per persoon. Dit is inclusief een kop koffie en een lunch. De eerste prijs voor dames en heren is €50 en een greenfee dagkaart. De tweede prijs voor dames en heren is €25 en een greenfee dagkaart. Opgave graag per mail vóór 4 september naar info@shortgolfberkelland.nl. Vermeld bij opgave: naam, telefoonnummer en woonplaats (en eventuele golfclub waar men is aangesloten). Het maximaal aantal deelnemers is 72 personen.


www.shortgolfberkelland.nl

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>