Het eerste lot wordt overhandigd. Foto: PR
Het eerste lot wordt overhandigd. Foto: PR

Zonnebloemloterij Borculo/Haarlo van start

Eerste lot voor Moulin Bistronomie

HAARLO/BORCULO - Raymond Prinsen en Gea Meppelink van Moulin Bistronomie in Borculo ontvingen op donderdag 15 juni het eerste lot van de Zonnebloemloterij Borculo/Haarlo uit handen van voorzitter Ton van Uem.

De loterij van de Zonnebloem wordt dit jaar ondersteund door Moulin Bistronomie. Zij bieden, op vertoon van een lot, een driegangenkeuzemenu inclusief twee drankjes en koffie aan. Moulin doneert van elk verkocht menu € 3,95 aan de Zonnebloem.
Van elk verkocht lot van 2 euro krijgt de afdeling Borculo/Haarlo 60 cent. Jaarlijks brengen de vrijwillige lotenverkopers 2100 loten aan de man en vrouw. Zo brengt de loterij brengt elk jaar weer een mooi bedrag op voor de Zonnebloem. De Zonnebloem is dan ook heel blij met het werk dat de lotenverkopers verzetten. De verkoop is inmimddels gestart.

Van de opbrengst van de lotenverkoop doet de Zonnebloem veel voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar onder het motto 'zonder elkaar is iedereen alleen'.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Deel je nieuws
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>