De befaamde Drum- en Showfanfare Apollo uit Goor neemt dit jaar deel met een schitterende show, genaamd ‘The Sound of Movie’. Foto: PR.
De befaamde Drum- en Showfanfare Apollo uit Goor neemt dit jaar deel met een schitterende show, genaamd ‘The Sound of Movie’. Foto: PR.

Deelnemers Taptoe Borculo van nationale allure

Algemeen

BORCULO - De achttiende Taptoe in Borculo, die wordt georganiseerd door de Stichting voor Cultuur, Sport en Spel, vindt zaterdag 17 juni plaats. Er worden weer schitterende taptoeshows getoond met opnieuw een mooi korps uit de regio.

De taptoe zal, na de zeer goede ervaringen van de laatste drie jaren, weer plaatsvinden op het hoofdveld van Voetbalvereniging Reünie aan de Haarloseweg in Borculo. Met veel zitplaatsen op een grote overdekte tribune en een kleinere tribune met onoverdekte zitplaatsen. De begintijd van de taptoe is om 14.30 uur en om 17.00 uur zal het evenement afgelopen zijn. Gebleken is dat deze tijd prettiger is voor gezinnen met kinderen en ook voor ouderen. De organisatie, de Stichting voor Cultuur Sport en Spel is er weer in geslaagd een zeer afwisselend programma te kunnen presenteren. Het regionale korps komt dit jaar uit Goor. De befaamde Drum- en Showfanfare Apollo neemt dit jaar deel met een schitterende show, genaamd 'The Sound of Movie'. Subtitel van de show is 'de mooiste soundtracks van de afgelopen eeuw'. Apollo is één van de weinige landelijk bekende korpsen die nog optreedt met majorettes die altijd een fleurige welkome aanvulling op de show zijn.

Nationale allure
Ook de overige korpsen zijn van nationale allure. Zo doen dit jaar mee: de enige nationale Brandweerharmonie uit Bilthoven en toppers in de taptoewereld: Oranje IJsselmuiden en de Van Limburg Stirum korpsen uit Wezep, met hun jeugd- en seniorenkorps. Als klapper treedt dit jaar een militair korps op: De Fanfare van het Korps Nationale Reserve, dat is gestationeerd in Amersfoort.

Voorverkoop
De voorverkoop van entreekaarten voor de Taptoe loopt nog tot donderdag 15 juni om 18.00 uur bij TIB (v.h. VVV) Borculo aan de Hofstraat en bij Tabak en Wijn en Zo aan de Veemarkt in Borculo. De kosten bedragen voor volwassenen twaalf euro per persoon in de voorverkoop en vijftien euro aan de kassa op 17 juni. Kinderen tot twaalf jaar mogen voor half geld naar de taptoe, mits onder begeleiding van een volwassene. Ook online kunnen entreekaarten worden besteld, via de site.


www.cultuursportspel.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant