Zwemmers Berkelduikers nemen medailles mee naar huis. Foto: PR
Zwemmers Berkelduikers nemen medailles mee naar huis. Foto: PR

Zwemmers nemen medailles mee naar huis


BARCHEM/LOCHEM - Afgelopen zondag 19 maart zijn 13 jonge zwemmers van de Berkelduikers uit Lochem, afgereisd naar het zwembad in Lichtenvoorde om daar een Dolfijnwedstrijd te zwemmen. De jongste zwemmers van deze groep zijn nog maar 5 jaar oud. De wedstrijd werd gezwommen samen met vier andere deelnemende verenigingen uit Groenlo, Lichtenvoorde, Winterswijk en 's Heerenberg.
De beginners zwommen deze keer 25 meter vrije slag en 25 meter schoolslag. De oudere kinderen zwommen deze zwemslagen over 50 meter. Aangemoedigd door de vele meegekomen toeschouwers was het voor iedereen een leuke wedstrijdervaring, en vanwege de goede inzet ging iedereen met een welverdiende medaille huiswaarts. Wie ook graag wil zwemmen is welkom op dinsdagavond van 18.00 tot 19.00 uur in de Beemd in Lochem. Iedereen mag een training mee zwemmen.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>