'Opgepast!': Ruurlose regisseur terug met nieuwe film

Ruurlose regisseur terug met nieuwe film

RUURLO/HENGELO – Na zijn eerdere succes in 2016 met de film 'Homo?! Boeit geen flikker!', die ging over acceptatie van homoseksualiteit, is de Ruurlose filmregisseur Jelle Kleinhesselink (19) weer bezig met een nieuw, groter project: 'Opgepast!' Dankzij stichting Pak An! kan hij doorpakken. "De begroting is nu tien keer zo groot."

Hoewel Kleinhesselink in 2016 veel lof oogstte met zijn speelfilm, kan het volgens hem nóg beter. "Onze eerste film moesten we maken van een magere vierduizend euro. De mogelijkheden waren beperkt." Met meer ambitie dan ooit, mikt Kleinhesselink ditmaal op tien keer meer. "Het lijkt onmogelijk, maar met de steun die we krijgen van stichting 'Pak An!' en CVJO Berkelland hopen we onze begroting voor het einde van de zomer rond te hebben.'' Begin dit jaar stuurde Kleinhesselink zijn plan naar Stichting 'Pak An'. Met zijn team zit hij momenteel vol in de preproductie van 'Opgepast', hun tweede educatieve speelfilm. "We stellen wederom een maatschappelijk thema aan de kaak, deze film gaat over de onvermoede gevaren in het uitgaansleven."

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>