Collecte Hersenstichting 1745 euro meer dan jaar eerder

BERKELLAND - Van 30 januari tot en met 4 februari vond in de gemeente Berkelland de collecte van de Hersenstichting plaats. Er zijn veel collectanten op pad gegaan om voor al die mensen met een hersenaandoening geld in te zamelen.

Deze enthousiaste inzet heeft € 5154.62 opgeleverd. Dit is ruim € 1745 meer dan vorig jaar. Deze opbrengst wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek en aan voorlichting, om zo een bijdrage te leveren aan een betere toekomst voor mensen met een hersenaandoening.
Namens de Hersenstichting hartelijk bedankt voor uw bijdrage. Wie de collectant heeft gemist kan op www.hersenstichting.nl kijken hoe alsnog een gift gedaan kan worden. Mensen die volgend jaar ook mee willen helpen met collecteren kunnen ook op de site kijken. Men kan zich aanmelden als collectant en/of als organisator voor een wijk/plaats.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>