Meezingmiddag bij de Zonnebloem

BORCULO/HAARLO - Op zaterdag 1 april houdt de Zonnebloem Borculo/Haarlo de jaarlijkse voorjaarsmiddag. Dit keer is de locatie het Staring College aan de Herenlaan 2 in Borculo. De zaal is om 13.30 uur open, het programma begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. De entreeprijs is 10 euro voor het programma en de consumpties.

Meezingen
Het programma wordt verzorgd door de 30-jarige Merel Gerritsen. Zij heeft een programma speciaal op maat gemaakt voor senioren. Met mooie meezingnummers uit de oude doos: van de Jantjes tot Willeke Alberti. Een programma met een lach en een traan.

Welkom bij de Zonnebloem
De Zonnebloem is er voor alle mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar die in een isolement dreigen te raken. De vrijwilligers van de Zonnebloem organiseren voor hen activiteiten en komen op huisbezoek. De activiteiten zijn soms voor een grote groep, soms ook kleinschalig. Want … zoveel mensen, zoveel wensen. Voor de één is het veel te lang geleden dat hij of zij het strand heeft gezien, de ander wil naar een voetbalwedstrijd of naar de film. Weer een ander heeft behoefte aan gezelligheid in of dichtbij huis. De Zonnebloem stelt zich ten doel die wensen waar te maken door contacten te leggen, gezelligheid te brengen, activiteiten te organiseren en vakanties mogelijk te maken. Wie ook grag eens uit wil, of bezoek aan huis wil ontvangen kan contact opnemen met de Zonnebloem. Voor Borculo/Haarlo kan dat via www.zonnebloem.nl/borculo of door te bellen met tel. 06-30728697.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>