Willem te Molder op LocoLive

Willem te Molder: "Ik praot de boel an mekare en pak ok nog effen mien gitare." Foto: PR
Willem te Molder: "Ik praot de boel an mekare en pak ok nog effen mien gitare." Foto: PR

'Het wordt een groot feest der herkenning!'

LIEVELDE - In navolging op de Summer- en Tributeparty bundelt Loco het beste van de twee samen in LocoLive met de gaafste tributebands uit binnen- en buitenland. Loco Live is op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei, met tributes van Dire Straits, Bob Marley (uit Engeland!) en Tina Turner. DJ Shaiky, inmiddels bekend om zijn succesvolle formule met 70's, 80's en 90's discohits, staat garant voor een topsfeertje. Loco's parkeerplaats wordt omgetoverd tot een groot gezellig festivalterrein dat volledig overkapt zal zijn zodat de bezoekers altijd droog staan maar wel 't buitengevoel houden.

Willem te Molder
Niemand minder dan Willem te Molder zal op vrijdag 19 mei acte de présence geven als presentator met als special act een spetterend solo optreden met gitaar en zang. Willem is inmiddels wereldberoemd in de Achterhoek als bassist van Boh Toi Toch en als presentator van Omroep Gelderland. Zijn aanstekelijke performance zal Loco Live met zekerheid in vuur en vlam zetten waarbij iedereen de bekende hits luidkeels zal meezingen.

Liefhebbers van Dire Straits kunnen bij Boom Like That hun hart ophalen en genieten van de unieke sound. 'Sultans of Swing', 'Brothers in Arms', Money for Nothing' en ga zo maar door. Met een fantastische show neemt deze zes koppige band iedereen mee door het hit tijdperk van Mark Knopfler en zijn maten. Boom Like That is sinds 2014 in een sneltreinvaart uitgegroeid tot de beste Dire Straits tributeband van Nederland met veel optredens op festivals in binnen en -buitenland.

Legend is een Bob Marley Tributeband uit Engeland, die de sound, de looks, de sfeer van Bob Marley tot in de perfectie benaderen. Niet voor niets wordt deze band geboekt op festivals en podia over de hele wereld. Tina Turner wordt vertolkt door Hot Leggs
De verbluffende overeenkomsten tussen de leadzangeres Hildegard Kooij en Tina Turner zorgen voor niet te evenaren spetterende show. De levenservaring, stem en uitstraling van Hildegard maken het vergelijk met de echte Tina tot een realistische ervaring die bijna niet van het origineel te onderscheiden is. Omgeven door topmuzikanten met drums, bas, toetsen, twee keer gitaar, saxofoon en twee backing vocals is Hot Leggs een top-act, die in Europa omschreven wordt als de beste Tina Turner Tributeband.

Met z'n gevoel voor muziek, ritme en sfeer is Robert van Schaijk alias DJ Shaiky een fenomeen op het gebied van de disco. Als echte liefhebber was hij in de hoogtijdagen van deze muziekstroming, eind zeventig en begin tachtiger jaren, veelvuldig te vinden op een dansvloer van één van de Achterhoekse discotheken. Hier is de interesse voor de opzwepende grooves met melodieuze, dansbare ritmes en herkenbare muzieklijnen ontstaan. Inmiddels heeft hij zijn sporen verdient als dj met een perfect gevoel voor timing en weet hij zijn publiek als geen ander te bewegen om de voetjes van de vloer te krijgen. Stilstaan is bijna niet mogelijk met zijn aanstekende enthousiasme.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Loco, Hebbes Lichtenvoorde en Bruna Groenlo voor 10 euro per dag en een passe-partout voor twee dagen is 15 euro. Aan de kassa zijn de prijzen respectievelijk 15 en en 25 euro. De kaarten zijn ook te bestellen via de site en facebook.


www.locolievelde.nl

Facebook: @Loco Live

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>