Zilver voor Naomi. Foto: PR
Zilver voor Naomi. Foto: PR

Goed judoweekend voor Nippon Judo Achterhoek

BERKELLAND - Nippon Judo Achterhoek was afgelopen weekend in Tilburg voor de Nederlandse kampioenschappen en in Beuningen voor het Groot Beuningen judotoernooi.

Zaterdag 11 maart kwamen 7 judoka's in actie op de Nederlandse kampioenschappen. Niek Geleijnse (Ruurlo) en Rick Bessels (Zelhem) wisten allebei een zevende plek te behalen. Luuk van Nieuwland (Hengelo) wist heel knap de finale om de brons te bereiken. Deze finale ging helaas verloren waardoor hij een vijfde plek heeft behaald.
Zondag 12 maart was Nippon Judo Achterhoek met 22 judoka's aanwezig op het Groot Beuningen judotoernooi. Hier werden maar liefst tien prijzen in de wacht gesleept. Het goud ging naar Ricardo Chirco (Borculo) en Luuk van Nieuwland (Hengelo). Het zilver was voor de judoka's Naomi Loffeld (Ruurlo), Kelly van de Bosch (Lochem), Jonna Groot Zevert (Groenlo), Jerre Smeets (Groenlo) en Puck Menkhorst (Zelhem). Brons ging naar Isabelle Enklaar (Lochem), Jaidy van der Horst (Lochem) en Suze Assendelft (Lochem).
Een geslaagd weekend voor Nippon Judo Achterhoek.

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>