De koffiepunten worden geteld. Foto: PR
De koffiepunten worden geteld. Foto: PR

Inzameling koffiepunten succes

RUURLO/BORCULO- De ingezamelde Douwe Egberts koffiepunten zijn geteld. 418.924 punten hebben de inwoners van Lochem, Laren, Barchem, Borculo en Ruurlo gedoneerd.

Douwe Egberts verhoogd dit met 15% en zet het uiteindelijk om in 964 pakken koffie, ten behoeven van de Voedselbanken in de regio. "Geweldige medewerking van u als gever en van de bedrijven die ruimte beschikbaar stelden voor de verzamel dozen", aldus een worrdvoerder van de Lions Club Lochem, initiatiefnemers voor deze actie.
Verrassend was ook de hoeveelheid vreemd en oud geld waarom gevraagd werd. Het uiteindelijke bedrag is moeilijk in te schatten, maar het waren vele kilo's die door de Stichting Lionswerkgroep Blinden omgezet worden in klinkende munt, wat door Wilde Ganzen wordt verdubbeld ten behoeven van staar operaties in ontwikkelingslanden.

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>