Uw nieuwe auto vindt u op Achterhoek Auto

ACHTERHOEK - Hoe fijn zou het zijn als uw volgende auto gewoon bij u om de hoek te koop staat? Geen gedoe met ver reizen. Geen gezeur met garanties, reparatie of onderhoud. Op de nieuwe website AchterhoekAuto.nl ziet u in één oogopslag welke occasions te koop staan bij Bovag autobedrijven in de Achterhoek.

AchterhoekAuto.nl is de nieuwe digitale showroom van Bovag autobedrijven in de hele Achterhoek. In een paar simpele klikken ziet u welke occasions bij u in de buurt te koop staan. Met een handige zoekfunctie, grote foto's en alle informatie over de auto die u op het oog heeft. Zo vindt u de auto van uw dromen. De auto die helemaal bij u past.

"De meeste mensen willen hun auto het liefst kopen bij een bedrijf in de buurt. Maar dan moet je natuurlijk wel weten welke auto's in jouw regio te koop staan. Vanuit die gedachte is Achterhoek Auto geboren", vertelt Gerhard Weevers, directeur van Achterhoek Nieuws. "Ben je op zoek naar een andere auto, dan volstaat het bezoeken van Achterhoek Auto. Wij willen het platform zijn voor de autobedrijven in de Achterhoek."

Achterhoek Auto is ook de naam van de nieuwe autopagina in alle huis-aan-huis bladen van uitgeverij Achterhoek Nieuws. Wekelijks leest u nieuws en tips over alles wat bij autorijden komt kijken. Natuurlijk wordt ook een selectie van het Achterhoekse auto-aanbod in de etalage geplaatst.

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221758&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=achterhoeknieuwsborculoruurlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=724,726,727" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>