Wie heeft Wollie gezien? Foto: Eigen foto
Wie heeft Wollie gezien? Foto: Eigen foto

Vermiste en gevonden dieren

Algemeen

BERKELLAND - In Eibergen, In de Herman ten Catestraat is een poes gevonden, ze is wit met cypers/bruin op haar kop en een paar cyperse vlekken op haar lijf, staart is ook cypers.
Wollie wordt vermist in de Scholten-Hofmansbrink in Eibergen, hij is een ongecastreerde kater van 2 jaar oud, cypers/grijs gestreept met een witte bef, voor witte teentjes en een litteken op zijn neus.

In Borculo is in de Burgemeester Bloemersstraat een poes gevonden. Ze is schildpad met wit, heeft een witte bef/sokjes en wit puntje aan de staart, kop is helft rood helft zwart.

Ruurlo: Bij de Tolhutterweg is een cypers/bruin met witte poes gevonden, ze heeft onder andere een witte bek, borst en buik.

In Neede, op de Haaksbergseweg is een cypers/bruin met witte kater gevonden, hij heeft een witte bef, voor witte teentjes, achter witte laarsjes en is ongecastreerd.

Voor informatie kan men contact opnemen met Stichting Amivedi, meldpunt Aalten/Achterhoek, Sylvia Spaargaren, tel. 088 – 0063305 of mailen naar achterhoek@amivedi.com.

Poes gevonden in Eibergen. Foto: PR
IN Borculo werd een poes gevonden. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant