De winnaars van groep 8. Foto: PR

Borculose scholen kampioen bij het schoolvolleybal

Algemeen

BORCULO - Het afgelopen vrijdagochtend in sporthal 't Timpke gehouden Rabobank Schoolvolleybaltoernooi voor leerlingen uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen uit Berkelland, leverde Borculose winnaars op. Bij groep 8 ging het er in de finale spannend aan toe.

Aan het eind was het de Kiezel en Kei 2 dat met een klein verschil van de Kerst Zwart 4 uit Ruurlo wist te winnen. Op de derde plaats eindigde de Jorisschool uit Borculo. In een zeer spannende finalewedstrijd won bij groep 7 het team School Noord 1 van de Kardinaal Alfrinkschool 2 uit Neede. De derde plaats was voor School Noord 2. Door de 18 teams werd er op zes velden de gehele ochtend voor veel publiek enthousiast en heel leuk op een voor hen passend niveau gevolleybald. Na afloop werden de bekers uitgereikt door de organisatoren van de volleybalverenigingen Kerkemeijer Gemini en Tornax uit Ruurlo. De kampioenen kregen ook een oorkonde waarop vermeld stond, dat zij Berkelland mogen vertegenwoordigen bij de Gelderse Kampioenschappen.