De 97 jarige Gerard ten Broek opende de nieuwe vestiging van Total Fit. Foto Jan Hendriksen.
De 97 jarige Gerard ten Broek opende de nieuwe vestiging van Total Fit. Foto Jan Hendriksen.

Nieuw onderkomen biedt Total Fitness & Health veel meer mogelijkheden

Algemeen

Ruurlo – De belangstelling voor de open dag van Total Fitness & Health op haar nieuwe onderkomen aan De Venterkamp was zondagmiddag groot. Het was de 97-jarige Gerard ten Broek uit Ruurlo die als oudste gebruiker van Total Fit met het doorknippen van een lint de nieuwe locatie officieel mocht openen. De eigenaren Saskia van der Lecq en Michel Wesselink van Total Fitness & Health zijn trots op hun nieuwe onderkomen. "Met dank aan al onze medewerkers die deze klus geklaard hebben."

Door Jan Hendriksen

De locatie aan op De Venterkamp op het gelijknamige bedrijventerrein biedt Total Fitness & Health veel meer ruimte en mogelijkheden. Saskia van der Lecq (44) en Michel Wesselink(43), eigenaren van Total Fitness & Health. zijn trots op hun nieuwe 1400 vierkante meter grote fitness belevingsonderkomen. "We kunnen onze leden op deze locatie veel beter van dienst zijn. Niet alleen kunnen we ze meer ruimte en mogelijkheden bieden. Ook een sfeervol en ruime horecaruimte moet het 'verenigingsgevoel' vergroten." Was het fitnesscentrum tot half september nog op twee locaties in Ruurlo (Garvelinkkampweg en Nijverheidsstraat) gevestigd. Vanaf maandag 3 oktober zijn alle activiteiten geconcentreerd in een huurpand waar tot begin dit jaar het failliete bedrijf Rucol was gevestigd.
Het nieuwe onderkomen bestaat uit maar liefst twee groepsleszalen, een spinningzaal, een fitnessruimte met een ruime functionele zone, een aparte krachtunit, een nieuwe dertig minuten circuit en twee ruime kleedkamers met een sauna. Daarnaast heeft Fysiotherapie praktijk Sjaak Jansen uit Zieuwent ook zijn intrek bij Total Fit genomen en biedt Nippon Judoschool Achterhoek binnenkort ook lessen aan. Nieuw is de functionele zone, een apart gelegen krachtgedeelte en een dertig minuten circuit waar men veilig en geïsoleerd kan trainen. Ook worden de yogalessen uitgebreid. "We zetten in op nog meer persoonlijke begeleiding, service en groepslessen. Zowel voor jonge als oudere gebruikers", zo verklaarde Saskia van der Lecq die sinds 2009 eigenaresse is. Total Fit startte in 1998 met haar activiteiten in Ruurlo en groeide evenals zovele andere fitnesscentra de laatste decennia flink. Michel Wesselink: "Aan de Garvelinkkampweg waren we uit onze jas gegroeid. Daarom namen we begin vorig jaar al een tweede ruimte in Ruurlo in gebruik. Na het faillissement van Rucol werd ons deze ruimte in het voorjaar aangeboden. Het is een perfecte locatie die onze expansie volop mogelijkheden biedt en we nog beter aan de gezondheid en het welzijn van de mensen kunnen werken. Ook is er een ruimte parkeerplaats aanwezig. En nu we alle activiteiten op een locatie hebben geconsenteerd zijn we één met elkaar. En dat is ook een groot voordeel."

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant