Speelkaarten. Foto: PR

Speelkaarten. Foto: PR

Hilarische slotdrive De Muralt ging vreemd gepaard met zoete verrassing

Sport

BORCULO - Het werd een gezellige slotdrive, donderdagavond bij bridgeclub De Muralt. De leden werden bij binnenkomst verrast met heerlijke taarten, gebakken door enkele leden. Na deze zoete verrassing volgde een nieuwe verrassing: spelen met een andere partner. Dat leidde tot hilarische en verwarrende speelwijzen en uitslagen.

Ondanks allerlei hindernissen wisten Annemarie Hulshof en Alex van Rijn de hoofdprijs in de wacht te slepen. Zij werden eerste met 60.38 procent. Wie het dichtst de 50 procent benaderde, kwam in aanmerking voor de tweede prijs. Dat lukte Arina van Westerhuis en Dinand Kurz het best met 49.50 procent. Huib Vreugdenhil en Ad van Drie mochten de troostprijs in ontvangst nemen.

Clubkampioen van het seizoen 2023/2024 en dus winnaar van de wisselbeker werden Ria en August Pot. Slemkampioen van het seizoen 2023/ 2024 werden Alex van Rijn en Dinand Kurz. Zij mochten de slemwisselbeker meenemen. Na alle huldigingen waren er nog lekkere hapjes om het bridgeseizoen mee af te sluiten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant