Er was een optreden van The Neighbour Sisters bij de Zonnebloem Eibergen. Foto: PR
Er was een optreden van The Neighbour Sisters bij de Zonnebloem Eibergen. Foto: PR

Optreden The Neighbour Sisters bij Zonnebloem

Maatschappij

EIBERGEN - The Neighbour Sister(s) traden afgelopen zaterdagmiddag op voor de gasten van de Zonnebloem Eibergen. Dat gebeurde in de Huve dat door heel Eibergen nog gemist gaat worden, als het zou verdwijnen als accommodatie. 

De Zonnebloemactiviteit was een optreden van The Neighbour Sisters, een gerenommeerd kleinkunst duo. Een voorstelling met zang, anekdotes en niet te vergeten interactie met het publiek. Helaas moest Neighbour Sister Gerda Lindenbergh afzeggen wegens ziekte.
Niet getreurd, de Zonnebloem deelnemers hielpen mee om er samen met Sister Pauline een fijne voorstelling van te maken. Ook Pauline alleen staat garant voor een uitstekende sfeer. Zij vertelde leuke wetenswaardigheden over de artiesten en de uitgevoerde liedjes die veelal uit volle borst meegezongen werden. Al met al redenen genoeg om de dames bij een toekomstige activiteit weer uit te nodigen.
Neem voor een Zonnebloem programmaboekje contact op met de Zonnebloem via www.zonnebloem.nl/eibergen of telefonisch op 0545-475137. Men kan zich ook gratis aanmelden als deelnemer via deze routes.

De gasten optreden van de Zonnebloem Eibergen genoten van het optreden van The Neighbour Sisters. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant