Vrijdagmorgen gingen de kinderen buiten aan de achterzijde van de school aan de slag met een levend ganzenbord. Foto: PR.
Vrijdagmorgen gingen de kinderen buiten aan de achterzijde van de school aan de slag met een levend ganzenbord. Foto: PR.

De Driesprong ‘Neugt Oe”

Algemeen

RUURLO – Dat de Ruurlose Septemberfeesten dit jaar helaas niet door kon gaan vanwege Covid-19, betekende niet dat school De Driesprong geen feestje bouwde. Vrijdag 11 september stond de school in het teken van Septemberfeesten die normaal gesproken plaatsvinden onder het motto ‘Reurle Neugt Oe’.

‘s Morgens gingen de kinderen buiten aan de achterzijde van de school aan de slag met een levend ganzenbord. Groot en klein deden samen diverse spelletjes. Aan de voorzijde werd gelijkertijd de nieuwe boomhut op het plein geplaatst. Daarna was het tijd voor patat met een snack, geleverd door restaurant De Duif. ’s Middags gingen de oudste kinderen - al wc-borstel gooiend - op pad naar de kikkerpoel. Daar aangekomen kregen ze een opdracht om stokken te zoeken waar ze na de herfstvakantie op het schoolplein een kampvuur mee mogen maken. Er zal dan ook brood gebakken worden door de kinderen zelf. Het team kijkt terug op een fantastische feestelijke dag.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant