Op zondagmiddag 20 september vermaakt Warboel de kinderen met een muzikale voorstelling. Foto: PR
Op zondagmiddag 20 september vermaakt Warboel de kinderen met een muzikale voorstelling. Foto: PR

Reurpop in Openluchttheater Lichtenvoorde

Algemeen

LICHTENVOORDE/RUURLO – Openluchttheater Lichtenvoorde presenteert in samenwerking met het Ruurlose muziek- spektakel- en theaterfestival Reurpop op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 september en openluchtprogramma. Er is voor ieder wat wils: op vrijdagavond is er cabaret, op zaterdag wordt de bezoeker getrakteerd op pop/rock en op de zondag wordt er aan de kids gedacht met een kindermiddag. Zo is er toch nog een beetje Reurpop!

Op vrijdagavond 18 september trapt cabaretier Erik van Muiswinkel af met zijn show ‘Buigt Allen Mee voor Drs. P’. Deze show brengt het leven, de verhalen en het werk van Drs. P samen. Gespeeld in een kleine ruimte is het een voorstelling op de Schaal van P. Een intieme, ironische en verwarrende voorstelling om bij te huilen van het lachen. Binnenkomst is vanaf 19.30 uur. De voorstelling is van 20.15 tot 22.30 uur. De entree bedraagt 17 euro en toegang vanaf achttien jaar.

Crystal Dream
Op zaterdagavond 19 september kan men genieten van het duo Crystal Dream met de show Unplugged Power. De eerste set bestaat uit het songmateriaal uit pop- rocksongs uit de hedendaagse hitlijsten aangevuld met smaakvolle klassiekers uit de jaren ’80 en ‘90. In de tweede set neemt Crystal Dream het publiek mee op een muzikale reis langs de beste songs van de populaire rockband U2. De entree is geopend vanaf 19.30 uur. De voorstelling is van 20.00 tot 22.30 uur. De toegangsprijs is 17 euro (vanaf achttien jaar).

Warboel kindertheater
Op zondagmiddag 20 september heeft Reurpop iets leuks voor de kinderen. Niemand minder dan ‘Warboel’ gaat een leuke, muzikale kindervoorstelling geven. ‘Warboelen’ betekent niets meer dan heerlijk muziek maken, spel, meedoen of veilig naast papa, mama, oma of opa – kijken naar andere kinderen die zich op het podium in het zweet staan te werken. Vanaf de eerste minuut spelen, kijken dansen of zingen de (jonge) kinderen mee met de swingende Warboelliedjes. Het terrein is open vanaf 14.00 uur, waarbij de show is van 15.00 tot 17.00 uur. Leeftijd is van drie tot tien jaar en de entree kost 11 euro. Kinderen onder de twee jaar hebben gratis toegang tot de voorstelling.

Smaakproeverij
Voorafgaand aan de shows op vrijdag- en zaterdagavond is het ook mogelijk om een smaakproeverij te doen. Een onbeperkt driegangenmenu, bestaande uit smaakvolle gerechten uit eigen regio. Deze tickets kan men vooraf mee bestellen in de ticketshop. De inloop voor de Smaakproeverij is tussen 18.00 en 18.45 uur en kost 17,50 euro per persoon. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen.
Wacht niet te lang met het kopen van kaarten. Inmiddels is een derde van de kaarten verkocht.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant