Er namen negentig jongens en meisjes deel aan de Sven voor Ogen voetbaldagen. Foto: PR
Er namen negentig jongens en meisjes deel aan de Sven voor Ogen voetbaldagen. Foto: PR

Sven voor Ogen voetbaldagen geslaagd

Algemeen

RUURLO – Zo tegen het einde van de zomervakantie weten de jeugdleden van voetbalvereniging Ruurlo wat er op de agenda staat: De Sven Voor Ogen Voetbaldagen. De voetbaldagen vonden donderdag 27 en vrijdag 28 augustus onder grote belangstelling op sportpark ‘t Rikkelder plaats.

In verband met het coronavirus waren er in het afgelopen voetbalseizoen veel voetbalevenementen afgelast. Maar de voetballende jeugd mocht nu gelukkig weer het voetbalveld op. Tijdens beide dagen waren er negentig jongens en meisjes volop met voetbal bezig. Een mooie start van het nieuwe voetbalseizoen. Op donderdag werd de eerste voetbaldag geopend door voorzitter Henry Meutstege van VV Ruurlo en Angelique namens Sven voor Ogen. Het pannaveld van Univé en het boardingspel van de Sportfederatie Gelderland zijn flink gebruikt. De circuittraining, een spandoek maken met de favoriete club erop en Champions League-wedstrijdjes werden in een relaxte sfeer met fantastisch voetbalweer afgewerkt. Op de vrijdag was het tijd voor latje trap, flessenvoetbal, wat technische hoogstandjes en onder het genot van het mooie voetbalweer en voldoende eten en drinken een topdag.

Hoofdtrainer Wouter Schouten van VV Ruurlo sloot het voetbalgedeelte na de Champions League wedstrijdjes officieel af. De deelnemers kregen allemaal een medaille van Sven voor Ogen als aandenken mee naar huis. Het evenement werd afgesloten met een hapjesbuffet van De Tapperij voor alle deelnemers en vrijwilligers. Kortom: het waren twee fantastische dagen. Deze dagen waren niet mogelijk zonder de financiële steun van Sven voor Ogen, de tenuetjes van Jenisport, de financiële steun van Scharenborg Beltrum, het brood van Bakkerij Oude Wesselink de ijsjes van NUR Barbershop en de versnaperingen van de Prijshamer. Natuurlijk konden deze dagen niet zonder de hulp van de spelers van de senioren- en juniorenteams van VV Ruurlo, de kantinemedewerkers, de broodsmeermoeders en de fotograaf.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant