Afbeelding

Gastvrijheidspunt VVV Ruurlo zoekt nieuwe vrijwilligers

Algemeen

RUURLO - De VVV Ruurlo is op zoek naar nieuwe enthousiaste gastvrouwen/heren die Ruurlo kunnen presenteren vanuit het Gastvrijheidspunt. Na 1 juli worden meer bezoekers verwacht als de vakantieperiode begint.

VVV Ruurlo onderging afgelopen winter een metamorfose en opende op 1 februari haar deuren als eerste Gastvrijheidspunt in de Achterhoek. De eerste bezoekers waren onder de indruk van de inrichting en informatievoorziening. Helaas moest het Punt vanwege de corona-maatregelen half maart al weer dicht. Dit natuurlijk tot teleurstelling van onder andere de medewerkers die zich juist hadden voorbereid op een grote belangstelling.
Sinds 1 juni is de VVV weer gedeeltelijk open en ontvangt men weer bezoekers. Na 1 juli wordt een grotere toestroom van toeristen verwacht. Dan wil de VVV graag weer hele dagen van 10.00 tot 16.00 uur open zijn, maar daar is hulp voor nodig. Daarom zoekt VVV Ruurlo nieuwe medewerkers die Ruurlo kunnen en willen presenteren.
Ook in het Gastvrijheidspunt zijn de nodige maatregelen getroffen waardoor een veilige werkplek gegarandeerd is. Wie nog geen kennis heeft gemaakt met de nieuwe winkel mag gerust even binnenlopen. Met de kans dat zij vrijwilliger worden om deze belangrijke taak te gaan vervullen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant