Annebel Baakman en Winand Jansen proosten ondanks hetuitstel van hun huwelijksdag en huwelijksreis onder toeziend ook van Tiny Koning (l.) en Liesbeth Geubels (r.) op een zeer smaakvol thuisdiner. Foto: Jan Hendriksen,
Annebel Baakman en Winand Jansen proosten ondanks hetuitstel van hun huwelijksdag en huwelijksreis onder toeziend ook van Tiny Koning (l.) en Liesbeth Geubels (r.) op een zeer smaakvol thuisdiner. Foto: Jan Hendriksen,

Geen bruiloft maar een verrassingsdiner

Algemeen

Winand Jansen en Annebel Baakman genieten van goedmakertje

Door Jan Hendriksen

RUURLO - Winand Jansen en Annebel Baakman uit Ruurlo hadden alles in kannen en kruiken. Het zou de dag van hun leven worden. Tot in de kleinste details was het feestelijke dag- en avondprogramma voor de grote bruiloft doorgenomen. Alleen de zorgvuldig uitgezochte en samengestelde feestelijke uitnodigingskaarten moesten nog worden gepost. Maar toen doorkruiste corona hun voorgenomen huwelijk op vrijdag 26 juni bij Erve Kots in Lievelde en hun aansluitende huwelijksreis naar Zuid-Afrika.

Inmiddels hebben Winand (32) en Annebel (28) besloten hun huwelijk en het bijbehorende feest uit te stellen. “Omdat nog heel onduidelijk is wat er vanwege de corona-maatregelen na 1 september wel en niet mag hebben we besloten de bruiloft te verplaatsen. We zouden ‘s avonds een groot bruiloftsfeest geven met live muziek. En met alle beperkingen kunnen we niet het feest geven zoals we dat bedacht hadden. Het is ontzettend jammer maar helaas is het niet anders”, vertelt het Ruurlose stel.

Goedmakertje
Het ‘leed’ van Winand en Annebel werd enigszins verzacht door een onverwacht bezoek uit Vorden van Liesbeth Bakker-Geubels van Hotel Bakker en Tiny Koning van Travel Counsellors Nederland. Hotel Bakker verblijdde het tweetal met een uitgebreid diner aan huis en Tiny Koning overhandigde een voucher voor de prachtige reis die ze voor het stel in elkaar had gezet, maar die voorlopig ook even in de ijskast staat.
“We vinden het erg jammer voor Winand en Annebel dat hun huwelijksdag en hun huwelijksreis naar Zuid-Afrika niet door kunnen gaan. Natuurlijk ondervinden ook wij nog steeds veel negatieve gevolgen van de crisis. Veel partijen en feesten zijn afgezegd en ook veel vakantiereizen voor dit jaar zijn geannuleerd. Een groot deel is inmiddels wel doorgeschoven naar volgend jaar, maar toch, het heeft grote financiële gevolgen voor ons allemaal”, zeggen Liesbeth Bakker-Geubels en Tiny Koning bij het afscheid van Winand en Annebel. “Ontzettend bedankt. Dit had natuurlijk niet gehoeven, maar het is wel héél lekker”, aldus het Ruurlose tweetal dat totaal overrompeld werd door de actie van Liesbeth en Tiny.
Vorige week werd een ander stel op dezelfde wijze verrast. Dubaern Besseling (36) en Annemieke Mulderije (32) uit Baak zouden op vrijdag 15 mei trouwen en na de bruiloft op huwelijksreis naar Amerika gaan. Ook zij kregen een diner en een voucher aangeboden door Liesbeth Geubels en Tiny Koning.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant