Film 'Oh Lucy!' in bieb Ruurlo

Algemeen

RUURLO - Op vrijdagavond 28 en zaterdagavond 29 februari vertonen de vrijwilligers van CINEbieb de film 'Oh Lucy!' in de Bibliotheek Ruurlo. De toegangsprijs is 6 euro en leden van de Bibliotheek krijgen een euro korting.

Veertiger Setsuko is een eenzame kantoorslaaf in Tokio. Ze leeft op van een onconventionele cursus Engels. Wanneer de knappe Amerikaanse leraar onverwacht terugkeert naar San Diego, besluit ze hem te volgen. Dit speelfilmdebuut van regisseur Atsuko Hirayanagi is een bewerking van haar gelijknamige korte film, die wereldwijd in de prijzen viel.In de hoofdrollen spelen Shinobu Terajima, Josh Hartnett, Kaho Minami, Kôji Yakusho, Shioli Kutsuna en Megan Mullally.
De afgelopen periode is gebleken dat er bijzonder veel belangstelling is voor de films van CINEbieb in Ruurlo. Daarom heeft de Bibliotheek Oost-Achterhoek, in samenspraak met de vrijwilligers, besloten om een extra voorstelling in te lassen.

Programma
Onder de naam CINEbieb vertonen vijf vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek in de wintermaanden maandelijks filmhuisfilms. In elke deelnemende vestiging liggen boekenleggers met het complete programma. Het totale overzicht van alle films is ook te vinden op onderstaande website. Op die site zijn ook toegangskaartjes te koop. Op beide avonden begint de film om 20 uur. Na afloop krijgen de bezoekers een consumptie aangeboden om nog even gezellig na te praten.

www.oostachterhoek.nl/cinebieb

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant