Workshop 'Help, mijn kind ontploft'

Algemeen

RUURLO - Op dinsdagavond 18 februari verzorgen Dorpshuis Ruurlo en Sterrenkracht Kindercoaching de workshop 'Help, mijn kind ontploft!'.

Emoties zijn signalen die vertellen hoe het met iemand is. Dat is heel handig, maar het kan ook uitdagend zijn. Een volwassene kan al behoorlijk worstelen met emoties, en dat wordt nog zwaarder als daar nog eens de emoties van hun kind(eren) bij komen. Vooral boosheid wordt als een lastige emotie ervaren door ouders en kinderen. In deze workshop ontdekt de deelnemer niet alleen meer over boosheid, maar ook de andere basisemoties komen voorbij. Zo leert men hoe een kind te helpen in het leren omgaan met emoties. Dit doet kindercoach Astrid Muijsers door het delen van voorbeelden en oefeningen waarmee iedereen thuis direct aan de slag kan.
De workshop wordt gegeven op dinsdag 18 februari van 20.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur) in het Dorpshuis in de bibliotheek aan de Dorpsstraat 74, Ruurlo. Door de samenwerking tussen het Dorpshuis en Sterrenkracht zijn de kosten drie euro inclusief koffie en thee.        
Aanmelding en meer informatie: Astrid Muijsers: info@sterrenkrachtkindercoaching.nl.

 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant