De epauletten worden bij Ton te Veldhuis en Geert Cornelissen gewisseld door burgemeester Joost van Oostrum en Bert Stegeman. Foto: PR.
De epauletten worden bij Ton te Veldhuis en Geert Cornelissen gewisseld door burgemeester Joost van Oostrum en Bert Stegeman. Foto: PR.

Ruurlose brandweerlieden in het zonnetje gezet

Algemeen

RUURLO – Nadat eind vorig jaar maar liefst twaalf brandweervrijwilligers van de post Ruurlo de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau ontvingen, omdat men zich twintig of meer jaar had ingezet voor de vrijwillige brandweer in Ruurlo, werden zaterdagavond 4 januari bij café-restaurant De Keizerskroon tijdens de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie van het korps een aantal brandweerlieden nogmaals in het zonnetje gezet in verband met hun behaalde resultaten in het afgelopen jaar. Zo werden Bert Stegeman en Marco Groot Jebbink gehuldigd voor hun dertigjarig dienstverband en Henk Ooijman voor zijn twintigjarig dienstverband. Jasper Pierik en Jeroen Roode slaagden voor hun opleiding van Brandmeester en werden door burgemeester Joost van Oostrum van de gemeente Berkelland bevorderd tot bevelvoerder. Jochem Pardijs slaagde voor de opleidingen Brandweerchauffeur en voertuig- en pompbediener. Ton te Veldhuis werd bevorderd tot Hoofdbrandwacht en in het 'zonnetje' gezet voor het behalen van de cursus BOT (Bedrijfs Opvang Team). Albert Kasteel en Harry Lowik slaagden ook voor de training BOT. Geert Cornelissen werd bevorderd tot Hoofdbrandwacht. Aard Ribbers, Herman Uenk en Huub ten Have namen officieel afscheid van het korps na een 28-jarig dienstverband.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant