CINEbieb Ruurlo presenteert 'Leave No Trace'

Algemeen

RUURLO - Op vrijdagavond 20 december december, vanaf 20.00 uur, is in de Bibliotheek Ruurlo de film 'Leave No Trace' op het witte doek te zien. De toegangsprijs is zes euro en leden van de Bibliotheek krijgen een euro korting.

Will, een Irak-veteraan met PTSS, heeft zo'n afkeer van de beschaving, dat hij samen met zijn dertienjarige dochter Tom diep verborgen in de bossen bij Portland, Oregon leeft. Tot ze worden ontdekt. Prachtig, subtiel sociaal drama van Granik is haar eerste film na Winter's Bone (2010), de film die van Jennifer Lawrence een ster maakte. Deze film zou hetzelfde kunnen doen met de Nieuw-Zeelandse actrice Thomasin McKenzie, die geweldig is als Tom. Een naam die overigens pas gekozen werd na de repetities. Tom is namelijk de afkorting van Thomasin en werd tijdens de repetities steeds gebruikt. Een fictieve naam leek daarna niet meer te passen.
Onder de naam CINEbieb vertonen vijf vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek in de wintermaanden maandelijks filmhuisfilms. In elke deelnemende vestiging liggen boekenleggers met het complete programma. Het totale overzicht van alle films staat op www.oostachterhoek.nl/cinebieb.
Toegangskaartjes voor de films zijn te koop op de website.
Na de film wordt een consumptie aangeboden en kan men onder het genot van dit drankje nog even gezellig napraten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant