Nederlands kampioen Chris Groot Wassink maakt ook deel uit van een jeugdteam van jong Oranje. Foto: PR.
Nederlands kampioen Chris Groot Wassink maakt ook deel uit van een jeugdteam van jong Oranje. Foto: PR.

Chris Groot Wassink nationaal handboogkampioen

Algemeen

RUURLO - Ruurlo heeft een Nederlands kampioen: Chris Groot Wassink. Het jeugdlid van de Ruurlose boogschietvereniging De Gouden Treffer behaalde de eerste plaats bij het NK handboogschieten outdoor jeugd in de categorie cadetten. De wedstrijd vond plaats op een buitenbaan in Berkel-Enschot. Chris maakt ook deel uit van een jeugdteam van Jong Oranje, dat regelmatig wedstrijden in het buitenland schiet.

Bij De Gouden Treffer is het indoorseizoen inmiddels weer begonnen. De (jeugd-)trainingen zijn gestart en de wedstrijdschutters zijn zich aan het voorbereiden op de regiocompetitie die elk jaar wordt afgesloten met bondswedstrijden op diverse locaties in Nederland. Iedereen vanaf de basisschoolleeftijd is welkom om een keer mee te trainen. Wie belangstelling heeft kan gedurende twee maanden, met verenigingsmateriaal, meetrainen om te ervaren of men de sport leuk vindt.
De schiethal van De Gouden Treffer, 't Schuttershome, bevindt zich links naast sporthal 't Rikkenhage aan de Fürstenauerstraat in Ruurlo. De Gouden Treffer traint op dinsdag en woensdag van 19.00 tot 23.00 uur, op vrijdag van 17.00 tot 21.00 uur (niet structureel en alleen voor wedstrijdschutters) en op zaterdag van 9.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Op de website is meer informatie te vinden over de vereniging.

degoudentreffer-ruurlo.nl/

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant