Na de lessen kreeg Gerlande Gude een prachtige taart, bloemen, en andere attenties aangeboden. Foto: PR.
Na de lessen kreeg Gerlande Gude een prachtige taart, bloemen, en andere attenties aangeboden. Foto: PR.

Gerlande Gude laat Ruurlo al 25 jaar dansen

Algemeen

RUURLO - Gerlande Gude heeft eind september het 25-jarig jubileum gevierd van haar Aerobic Dance Centre Ruurlo. Onder het motto 'Bewegen is gezond' krijgt zij Ruurlo al die tijd al in beweging.

Aerobic Dance Centre Ruurlo startte in september 1994. Sindsdien zijn vele dames en kinderen bij Gerlande actief geweest tijdens de wekelijkse lessen streetdance, nordic walking, zumba en andere dans- en conditiesporten. Ook verzorgt Gude diverse lessen bij andere instanties in de Achterhoek.
De 56-jarige Gerlande begon op haar veertiende met jazzdans, behaalde op haar vijftiende het Jazzdans-diploma en begon toen al met lesgeven. Zij verdiepte zich daarna in alle dance- en aerobic-disciplines en volgde onder meer lessen bij Barrie Stevens en Debbie Jenner in Amsterdam. Ook volgde zij de Hogere Aerobics opleiding bij het AALO.
Afgelopen week werd Gerlande
Gude door haar leden in het zonnetje gezet. Een prachtige taart, bloemen, en andere attenties kreeg zij aangeboden na de lessen. "Ik ben ontzettend blij en verrast met alle attenties en ben de dames hiervoor heel dankbaar. Ik hoop dan ook nog vele jaren met mijn onderneming door te gaan", aldus Gerlande.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant