Vasbreng scoort op Special Olympics

Algemeen

HARDENBERG - Vasbreng ( Vereniging Aangepaste Sporten Borculo Ruurlo Eibergen Neede Groenlo) heeft flink wat medailles buitgemaakt op de Regionaal Special Olympics, die afgelopen zaterdag in Hardenberg werden gehouden.

Er waren ruim tweehonderd sporters en zo'n zeventig coaches en begeleiders aanwezig. Onder de toeschouwers was ook Rick Brink uit Hardenberg, die zich sinds deze zomer de 'minister van gehandicaptenzaken' mag noemen. De sporten werden gehouden op de nieuwe atletiekbaan, de nieuwe sporthal en het nieuwe zwembad De Slag.
Vasbreng nam met vijf zwemmers deel aan de wedstrijden en zij leverden uitstekende prestaties. Zo won Eric te Woerd goud op de 25 m vrije slag en werd hij derde op de 25 m rugslag. Op beide nummers met een dik persoonlijk record. Ook Diana Halfman won goud op de 25 m vrije slag en zij was goed voor zilver op de 25 m schoolslag. Raymond Molenveld pakte zilver op de 25 m schoolslag. Met Dennis Eekelder zorgden Diana, Raymond en Erik daarna ook nog voor de kersen op de taart door de 4 x 25 m estafette te winnen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant