Workshop soepel ouder worden

Algemeen

RUURLO - Vitaal ouder worden willen we allemaal maar dat gaat niet vanzelf. De vraag is wat we zelf kunnen doen om fit te blijven. Daarover gaat de voor ouderen bedoelde workshop: 'Hoe blijf ik fit van lijf en leden'. Deze wordt georganiseerd door 't Dorpshuis Ruurlo en verzorgd door fysiotherapeuten van Fysiotherapie Berkelland in Ruurlo.

Tijdens de workshop worden onder meer de mogelijkheden besproken van oedeemtherapie, fysiotherapie en bewegen onder leiding van de fysiotherapeut. Ook kan men allerlei tips verwachten om als oudere goed en verantwoord te blijven bewegen. De bijeenkomst duurt ongeveer een uur en vindt plaats op vrijdag 27 september tijdens de inloopochtend in de bibliotheek van Ruurlo (Dorpsstraat 74). Het begint om 10.30 uur.
Vanwege het beperkte aantal plaatsen is opgave vooraf wenselijk. Dat kan
bij de gastvrouwen van 't Dorpshuis tijdens de openingstijden op dinsdag- en vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur, via tel. 06-13917062 of per e-mail: dorpshuisruurlo@gmail.com. Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden; een consumptie kost vijftig eurocent. Meer informatie over de activiteiten van 't Dorpshuis op de website.

www.dorpshuisruurlo.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant