Op 14 december weer lange wachtrijen bij de Dorpskerk. Foto: Louis Swart
Op 14 december weer lange wachtrijen bij de Dorpskerk. Foto: Louis Swart Foto: louis swart

Werkgroep Kerst-Inn zoekt versterking

Algemeen

RUURLO ā€“ Zo vlak na Pasen lijkt december nog ver weg. Toch wordt er alweer gewerkt aan de voorbereidingen van de 41ste Kerst-Inn op 14 december. De werkgroep heeft dringend behoefte aan enkele nieuwe leden die mee willen denken en werken aan een programma dat weer voor een volle Dorpskerk zorgt.

De eerste contouren van de 41ste Kerst-Inn zijn al zichtbaar. Yvon Taken heeft ook nu weer de regie op zich genomen. Het thema wordt 'Licht & Donker'. Zij kan daarbij weer rekenen op Karin Hukker en Ester Wiegerinck. Dit trio was ook verantwoordelijk voor de zo succesvolle veertigste Kerst-Inn in december 2018. De nieuw ingerichte Dorpskerk was tijdens de Kerst-Inn in 2018 tot de laatste plaats bezet. Misschien is het beter te spreken van overvol. Dat roept de vraag op of het beter is om de volgende keer twee uitvoeringen te organiseren op zaterdagmiddag en -avond 14 december. Dat heeft natuurlijk organisatorische en financiƫle consequenties. Een besluit is nog niet genomen.

Meedenken en -werken
De oproep van een paar maanden geleden om versterking van de werkgroep heeft twee nieuwe leden opgeleverd. De werkgroep bestaat nu uit vier personen. Na de komende Kerst-Inn nemen twee 'oudgedienden' afscheid. Het zou heel goed zijn als hun opvolgers nu al gaan meewerken in de werkgroep. Dat komt de overdracht van kennis en ervaring zeker ten goede. Wie vindt het leuk om mee te denken over de invulling van de Kerst-Inn in de komende jaren? Wie ziet het wel zitten om in een goed team samen de organisatie daarvan aan te pakken? Bel 06 50685235 of mail naar pvdheij@concepts.nl voor meer informatie.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant