RUURLO - Het eerste team van Klein Dochteren uit Lochem heeft afgelopen weekeinde goede zaken gedaan in de Achterhoekse klootschietcompetiti

Algemeen

Door de goede score van Klein Dochteren zakte Respelhoek naar de derde plaats. Het blijft met twee schoten achterstand op de mannen uit Klein Dochteren spannend tot het eind wie tweede gaat worden. 't Broek werd op het thuisparkoers slechts vijfde met één schot meer dan Respelhoek. Ook Onderlingen uit Haarlo deed het netjes en eindigde afgelopen weekend met 58 schoten als vierde. Eibergen kwam binnen met 59 schoten en moest genoegen nemen met een zevende plaats. De verrassing van dit weekend was 't Broek 2. Dit team maakte goed gebruik van het thuisvoordeel en werd met 58 schoten derde in de eerste klasse.
In de tweede klasse maakte koploper Zwolle 3 geen fouten en werd met 57 schoten winnaar. Dijkhoek uit Borculo had een goede dag door met 65 schoten als vijfde te eindigen. Het Barchemse Heksenkring was met 59 schoten ook goed op dreef. Dat was goed voor de derde plaats. Naaste belager Onderlingen 2 deed het nog iets beter en werd een knappe score van 58 schoten tweede.
Heksenkring staat in het tussenklassement nog één schot voor op Onderlingen 2. Met nog enkele competitierondes te gaan zijn de prijswinnaars zeker nog niet allemaal bekend. De volgende wedstrijden zijn op 16 en 17 maart bij Onderlingen in Haarlo.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant