Boh Foi Toch. Foto: PR
Boh Foi Toch. Foto: PR

Boh Foi Toch, HIK en Høken met de Heinoos

Algemeen

RUURLO – De voorbereidingen voor het aankomende Brooksfeest van buurtvereniging 't Broek en Omstreken zijn inmiddels in volle gang. 't Brooksfeest vindt dit jaar op zaterdag 13 en zondag 14 april plaats bij boerderij De Weustemoat van de familie Oudenampsen aan de Kooiersdijk in 't Ruurlose Broek. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Achter de schermen wordt volop gewerkt: zo zijn onder andere de tent en baronderdelen geregeld.

Een avondje 'Olderwets høken', dat wordt het op zaterdagavond 13 april in de feesttent bij De Weustemoat . Na het stoppen van de band Normaal hebben de mannen van De Heinoos de Normaal-fakkel overgenomen. Normaal -klassiekers aangevuld met eigen nummers uit hun achttien jarige repertoire, zorgen voor een avond høken. Zondagmiddag 14 april zal Boh Foi Toch weer aanwezig zijn op het Brooksfeest. In het verleden heeft de band diverse malen op het Brooksfeest gespeeld én was tevens aanwezig bij de eerste editie van het vernieuwde concept 'Zoepen of Verzoepen'. De organisatie is verheugd dat deze geliefde band ook in het jaar van het zestig jarig bestaan van de buurtvereniging van de partij is. Een middagje meezingen met de bekende hits van Boh Foi Toch staat garant voor gezelligheid.

HIK
De organisatie van 't Brooksfeest heeft onlangs nog een extra band toegevoegd aan het programma. De band HIK uit Hummelo zal zondagmiddag na Boh Foi Toch het podium bestijgen. HIK zorgt voor volop gezelligheid met een afwisseling van feestmuziek, Nederlandstalige meezingers, rock 'n roll en dialect nummers. Daarnaast heeft HIK ook enkele eigen singles. In januari is de laatste single gepresenteerd: 'Maak Ow Niet Gek'.

Kaartverkoop
Kaarten voor het 't Brooksfeest zijn verkrijgbaar bij Everwennink in Ruurlo. Weekendkaarten zijn te koop voor 22,50 eurp per stuk en dagkaarten zijn verkrijgbaar voor 12,50 euro per stuk. Kaarten zijn ook online verkrijgbaar.


www.brooksfeest.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant