Infomarkt over cursussen van KunstKring Ruurlo

Algemeen

RUURLO - Op zondagmiddag 17 februari presenteert de KunstKring Ruurlo zich heel breed en gevarieerd. Prominente plaats in dit programma nemen fluitist Ronald Snijders en het Trio Bungu Bungu in. Swingende, exotische muziek van Surinaamse origine. Dit in combinatie met een lunch van (vegetarische) Surinaamse gerechten. Over beide werd al eerder in dit blad geschreven. Daarnaast is er een infomarkt die een, vooral aanschouwelijke, indruk geeft van wat de KunstKring Ruurlo aan cursussen te bieden heeft. Deze infomarkt begint om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Concert, lunch en infomarkt kunnen alle ook afzonderlijk worden bezocht. Dit alles speelt zich af in het Kulturhus in Ruurlo, Nieuwe Weg 5.

Een aantal cursussen, waarvan de meeste zich al meerdere seizoenen mogen verheugen in een enthousiaste deelname, wordt gepresenteerd. Naast deskundige begeleiding door ervaren en gekwalificeerde docenten, is ook de sfeer tijdens de cursussen daarbij een belangrijke factor. Velen van de cursisten gaan dan ook op herhaling.
De cursussen die zeker zullen worden gedemonstreerd zijn: boetseren, door docente Lineke Bosch aanschouwelijke gemaakt met een demonstratie werken met klei. Twee gevorderde cursisten laten zien wat er fascinerend is aan kalligraferen. Ze demonstreren dit door de voorletter te kalligraferen van elke bezoeker, die dat wil. Docente Françoise Martens hanteert het tekenpotlood en laat zien, waartoe in principe iedereen in staat is, namelijk tekenen. Een bijzondere techniek wordt gedemonstreerd door docente Wil de Waard: wolvilten. Informatie is verkrijgbaar over alle cursussen in het bijzonder en de activiteiten van de KunstKring Ruurlo in het algemeen.
Voor meer informatie: cursusadministratie@kunstkringruurlo.nl of Lieneke Tanis, 06-51609497 of via de website.


www.kunstkringruurlo.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant