Ronald Snijders. Foto: Rob Brakel
Ronald Snijders. Foto: Rob Brakel

Exotische Surinaamse mix van muziek en lekkere hapjes

Algemeen

RUURLO - Tropisch verwend worden op een koude, winterse zondagmiddag. Dat is wat de KunstKring Ruurlo in het vooruitzicht stelt met een programma van Surinaamse origine. Een mix van exotische, swingende muziek en een lunch van Surinaamse (vegetarische) gerechten.

De muziek wordt over het voetlicht gebracht door fluitist Ronald Snijders, de nestor van de Surinaamse jazz. Hij treedt voor deze gelegenheid op samen met het Trio Bungu Bungu, een combinatie van drums, accordeon en basgitaar. Vanaf 13.00 uur staat de lunch klaar en het concert begint om 14.00 uur. Beide kunnen ook apart worden genoten. Daarnaast is er een infomarkt die een goede indruk geeft van wat de KunstKring Ruurlo te bieden heeft aan cursussen. Dit alles speelt zich af in het Kulturhus in Ruurlo, Nieuwe Weg 5.
De Surinaamse lunch bestaat uit diverse hapjes, zoals saotosoep, broodje Pom, broodje Kouseband met kip of tahoe, Roti wrap, pastei, bruine bonen met rijst. De hapjes (van twee tot zes euro) worden contant afgerekend met de kokkin.
Informatie over de infomarkt van de KunstKring Ruurlo verschijnt volgende week.
De toegang tot het concert is gratis, maar een vrije gift wordt zeer op prijs gesteld.
Reserveren voor de lunch met opgave van het aantal personen: muziek@kunstkringruurlo.nl.


www.kunstkringruurlo.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant