'Schrijven met licht' bij BIEBlab Kunstwijs

Algemeen

BERKELLAND - Wie wil leren schrijven met licht, en licht verrassend wil fotograferen, kan op vrijdag 15 en woensdag 20 februari terecht bij BIEBlab Kunstwijs. Bastiaan Hopster neemt de deelnemers mee in de wondere wereld van de fotografie. Iedereen kan terecht op vrijdag 15 februari in de Bibliotheek Eibergen (15.30 tot 17.00 uur en van 18.30 tot 20.00 uur) en op woensdag 20 februari in de Bibliotheek Ruurlo (15.00 tot 17.30 uur).

Bastiaan laat de deelnemers zien hoe zij bijzondere plaatjes op de foto vast kunnen leggen. Verder krijgen deelnemers antwoord op vragen als 'Hoe kijk jij naar de natuur?', 'Zie jij de zonnestralen en kun jij ze vastleggen?', 'Wil je graag foto's maken van mensen?'. Samen wordt er geoefend en krijgen de deelnemertjes tips om nog mooiere plaatjes te maken.

De kosten voor deze jeugdactiviteit zijn 2,50 euro; een strippenkaart voor vijf verschillende activiteiten kost 10 euro. Kaartjes en strippenkaarten zijn verkrijgbaar bij de informatiebalie van de Bibliotheek.

BIEBlab Kunstwijs is een samenwerking tussen 'Muziek en Kunstwijs' en de Bibliotheek Oost-Achterhoek.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant