Op de koffie tijdens 'Levende Adventskalender' in en om Ruurlo

Algemeen

RUURLO - In het programma voor de Levende Adventskalender, zoals gepubliceerd in Achterhoek Nieuws van 27 november, is een foutje geslopen voor wat betreft de gastadressen van woensdag 5 december. Daarbij zijn (door de organisatie) de adressen voor de morgen en de middag per ongeluk verwisseld. Het moet zijn: woensdagochtend 5 december, familie Tanis, Nieuweweg 66, Ruurlo en woensdagmiddag 5 december familie Oltvoort, Ruurloseweg 13, Barchem. 

RUURLO - De werkgroep van de kerken van Ruurlo/Barchem heeft dit jaar opnieuw een Levende Adventskalender opgezet. Vorig jaar heeft iedereen er veel plezier aan beleefd; zowel de gasten als de gastvrouwen/heren. Dit jaar hebben opnieuw veel mensen zich opgegeven om gasten op de koffie te willen ontvangen. Iedereen is welkom, maakt niet uit wat je gelooft of niet gelooft, om elkaar te ontmoeten in de aanloop naar de kerst. De gesprekken gaan zoals ze gaan, er is geen thema, soms luchtig, soms dieper, net wat er op tafel komt. Mensen kunnen zich laten verrassen. De keuze om ergens op bezoek te gaan is groot. Op onderstaande adressen is iedereen hartelijk welkom voor een kopje koffie of thee en een gezellig samenzijn in de adventstijd.

Op zondag bent u welkom in de Dorpskerk van 11:00 tot 12:30 uur, Kerkplein 1 te Ruurlo. Door de week zijn de tijden in de ochtend van 10:00 tot 11:30 uur en in de middag van 14:30 tot 16:00 uur.
Het schema ziet er verder als volgt uit: maandagochtend 3 december: familie Hesselink-Winkelhorst, Nijverheidstraat 8, Ruurlo; maandagmiddag 3 december: familie Vreman, Wildenborchseweg 21-S, Ruurlo.
Dinsdagochtend 4 december: familie Timmerman, Henri Dunantlaan 6, Ruurlo, dinsdagmiddag 4 december: familie Kottelenberg, Zwiepseweg169 in Zwiep.
Woensdagochtend 5 december: familie Tanis, Nieuweweg 66, Ruurlo; woensdagmiddag 5 december: familie Oltvoort, Ruurloseweg 13 in Barchem.
Donderdagochtend 6 december: familie de Jong, Vlierbes 4, Ruurlo; donderdagmiddag 6 december: familie Veeneman-Dekker, Vlas 7, Ruurlo.
Vrijdagochtend 7 december: 't Dorpshuis, Dorpsstraat 74, Ruurlo; vrijdagmiddag 7 december: familie Verlinden, Kamille 8, Ruurlo.
Zaterdagochtend 8 december: familie Ras, Constantijnlaan 2, Ruurlo; zaterdagmiddag 8 december: familie Van Gijssel, Haarskamp 55, Ruurlo.

Voor vragen kan men terecht bij Christine Scholten tel. 0573-491494.
Dit zijn de adressen voor de eerste week van de advent. De adressen van de weken daarna worden in de volgende edities van het Achterhoek Nieuws gepubliceerd.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant