Een deel van de spelersgroep voor de revue van Jong Gelre Ruurlo. Foto: PR.
Een deel van de spelersgroep voor de revue van Jong Gelre Ruurlo. Foto: PR.

Jong Gelre Ruurlo gooit 'Het roer om'

Algemeen

RUURLO - Jong Gelre Ruurlo verzorgt vrijdagavond 23 en zaterdagmiddag en -avond 24 november weer de jaarlijkse revue. Deze draagt de titel 'Het roer om' en wordt opgevoerd bij De Keizerskroon in Ruurlo.

Dit jaar zijn Claire en Boudewijn de hoofdpersonen van de revue. Deze jonge en rijke tortelduifjes ontvluchten de hectiek van de grote stad en willen hun toekomst opbouwen in een gezellige volksbuurt. Dat is tenminste wat ze in gedachten hebben… Niets blijkt minder waar, ze zijn namelijk helemaal niet welkom! Het stel besluit uiteindelijk hun biezen te pakken en hun dromen echt waar te maken. Ze zoeken hun geluk in het buitenland, maar of dit een goed idee is? Komt het zien!
De regie van 'Het roer om' is in handen van Bart Tiessink. De teksten voor de revue zijn ook dit jaar weer geschreven door Merijn Weenk, Sofie Radstaak en Gwen Meerbeek. De bouw van het decor staat onder leiding van Tim Hulshof en Nico Mennink, de dans is in goede handen bij Floor van Zijtveld en de zang wordt begeleid door Imke Jelier samen met Floor Evers en Miranda Klein Ovink.
Op vrijdag- en zaterdagavond start de voorstelling om 20.00 uur, de zaal is open om 19.30 uur. Zaterdagmiddag is de zaal open om 13.30 uur en zal de voorstelling om 14:00 uur beginnen. Voor 65+'ers is de toegang die middag gratis. Kaarten kosten 8 euro en zijn te reserveren bij De Keizerskroon, tel. 0573-451416, via de Facebook pagina van Jong Gelre Ruurlo of via de mail: revuejonggelre@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant