Tornax H1 verslaat Orion H4

Algemeen

RUURLO - De mannen van volleybalvereniging Tornax hebben zaterdag een zwaarbevochten 3-2 overwinning uit het vuur gesleept tegen tegen Orion H4 uit Doetinchem, een talentvol, jeugdig team dat goed meedraait in de competitie.

De wedstrijd werd van beide kanten fanatiek begonnen, met bij vlagen erg goed spel. De eindfase was enorm spannend, maar met hard werken wist Tornax de set binnen te halen (28-26). In de tweede set bouwde het Ruurlose team een voorsprong op, maar door persoonlijke fouten ging de set uiteindelijk nipt verloren (23-25). In de derde set zette dit zich door: 19-25.
Ondanks het verlies van twee sets op rij begon Tornax fanatiek aan de vierde set. Mede door de passing, die de hele wedstrijd al redelijk tot goed was, maakten de mannen naar het einde toe een achterstand goed en werd de vierde set gepakt: 27-25. Een vijfde set moest de beslissing brengen, en die werd door Tornax vol overtuiging binnengehaald: 15-8.
Het team maakt een goede progressie door en dat belooft wat voor de wedstrijden die komen gaan.